top of page

TV, video & web produktion

 

Du og din virksomhed sikres optimal profilering i relevante tv-web medier og med YouTube versioner i samarbejde med www.hasse-boe.dk

 

Mine kernekompetencer omfatter bl.a. tv-nyheder, tv-reklameslogans, one-liners, storytelling, succes-historier, tv-web features, tv-magasiner og seværdige baggrundsinformationer, der gør seerne nysgerrige og vækker appetit.

Jeg færdes hjemmevant som leverandør af dine tilbud hos TV2-regioner, DR, lokal-tv-stationer, antenneselskaber, You Tube, sociale medier og med web-versioner til virksomhedens hjemmeside i samarbejde med Gistrup Film.

 

Skal tv-reklamen være go'  – så ring til Hasse Boe!

Røde Kors i Malaga

 

I efteråret 2019 er jeg tv-reporter på to tv-dokumentarer om EU’s indre og ydre grænser. Skal vi have

fælles europæisk grænsepoliti, eller er det op til hvert enkelt land at bevogte sin egen grænse?

Gistrup Film og jeg besøger danskere i Malaga, Spaniens sydligste by før Gibraltar-strædet og kun 14 km afstand til Marokko i Afrika. Vi besøger også chefen for Røde Kors i Malaga, der kalder flygtninge en fælles opgave for alle EU-lande, og tv-dokumentaren har reportage fra Flygtningecentret i Malaga.

EUs indre og ydre grænser

 

I 2 tv-reportager og 2 podcasts sætter vi fokus på EUs indre og ydre grænser. Skal vi have et fælles europæisk grænsepoliti, eller er det op til hvert enkelt land at bevogte sin egen grænse?

Gistrup Film og jeg taler med AAU-forsker Mogens Rydiger og med fire danske toppolitikere: Venstres Carsten Lauritsen, Radikale Marianne Jelved, Dansk Folkepartis Bent Bøgsted og Socialdemokratiets forsvarsordfører Bjarne Laustsen.

Tysk-russisk gasledning i EU

 

I efteråret 2019 er jeg tv-reporter på to tv-dokumentarer om Nordstream 2, den tysk-russiske pipeline.

​I den ene tv-dok besøger Gistrup Film og jeg Berlin og taler med politikere fra Bundestag, Tysklands Rigsdag om den tysk-russiske gasledning, der går tæt forbi Bornholm og sælger gas til både Danmark og flere andre EU-lande. Vi besøger også havnebyen Lubmin, hvor Nordstream 2 rammer Tyskland, og her er lokale borgere glade for sikring af nye job og den kommende ekstra energikilde. 

Dansk fiskeri Brexit-truet

I foråret 2018 er jeg tv-reporter på to tv-dokumentarer om fiskeri efter Storbrittaniens exit fra EU.

I den danske tv-dokumentar går i Hirtshals vi ombord på en af Danmarks største fiskeri-trawlere

Isafolds redere Karsten Mølgaard og Lise Bjørn Jørgensen holder alle investeringer i bero, mens 

den omfattende britiske udtræden af EU planlægges. Nye fiskeriforhandlinger venter.

Også fiskeindustrien på land er bekymret over Brexits konsekvenser for dansk fiskeri. På fiskerimessen

I Aalborg møder vi bl.a. direktøren for fem fiskefabrikker, Kaj Schlie, og fiskeri-forsker på Aalborg Universitet Søren Quist Eliasen 

Britisk fiskeri glad for Brexit

 

I foråret 2018 er jeg tv-reporter på tv-dokumentar om skotsk fiskeri efter Storbrittaniens exit fra EU.

 

Skotske fiskere og industrien ser frem til bedre fiskekvoter efter efter Brexit . - Gistrup Film og jeg besøger Europas største fiskeriauktion i Peterhead i Skotland sammen med chefen for Scottish Seafood Association, Jimmy Buchan. I Peterhead og nabobyen for trawl-fiskeri Fraserbourg taler vi med skotske redere og med Ian Gatt, der er direktør i Scottish Pelegic Fishermen’s Association

TV dokumentar

 

I efteråret 2016 var jeg tv-vært og journalist på 2 tv dokumentar om Brexit, Storbrittaniens vej ud af EU.

I udsendelserne medvirker bl.a. folketingsmedlemmerne Marianne Jelved, Bjarne Laustsen, Torsten Schack Pedersen og Kenneth Bernt Kristensen. Vi har også besøgt valgforsker Johannes Andersen, professor Henning Jørgensen på Aalborg Universitet samt en række briter og udlandsdanskere i London.

TV-reportager

 

I november 2015 var jeg reporter i 2 tv-reportager om det danske retsforbehold i EU, og folkeafstemningen 3. dec. 2015

I tv-udsendelserne medvirker en række nordjyske folketingsmedlemmer. Vi besøger i første udsendelse det Norske Storting for at høre  erfaringer om at stå udenfor EU. 

I anden tv-udsendelse, som ses her, besøger vi foruden Christiansborg også livskunstneren Niels Hausgaard og hører om hans holdninger til EU og folkeafstemningen.

bottom of page